Pure Data Solutions Project

22

09

pure data project

We recently completed an office redesign and refurbishment project at Pure Data Solutions in Leeds.

Pure Data provide IT hardware, software and infrastructure solutions. We were tasked with converting an old mill building which was formerly a gym and crèche into a very modern office headquarters for Pure Data.

The new offices comprised of state of the art offices split over two floors with a reception area, boardrooms, meeting rooms and stylish staff breakout areas.

The project included a full internal & external refurbishment of the building including installing new windows, curtain walking, new walls, ceilings and insulation before we could begin with the internal transformation.

The project included new feature lighting, flooring and unique bespoke digital graphics and signage to completely transform the space. We installed a complete new infrastructure for power and data, to also include new fire alarms and AV, new toilets and shower room. We also added bespoke loose furniture throughout both floors to complete the makeover.

The brand new modern working space was designed to reflect Pure Data and provide a space they can work and grow in as an organisation.

The project took 12 weeks and transformed the ground level space into the new reception space with luxurious waiting area and formal meeting room. The first floor houses the new recreational area where staff can take a break and enjoy the new kitchen area, games room and creative thinking space we added.

The design of the new open plan office space on the first floor encourages fluid communication and movement amongst staff. The first floor also features a number of new meeting rooms and thinking spaces.

The official opening party for the new Pure Data offices was attended by some very special guests – Ronnie the Rhino the iconic mascot and a number of players from the Leeds Rhinos rugby team.

We loved working on this fabulous project and are pleased to report that Pure Data are over the moon with the finished results and couldn’t wait to get into their new office space!

You can watch the transformation in the video below!

Posted September 22, 2015

Share to googleplus
Share to Linkedin